Slankende

Ingefær til vægttab – fungerer det, og hvordan man bruger det?

Ingefær er en af ​​de mest populære hjemmemediciner til vægttab. Tillader det dig virkelig at forbrænde fedt? Hvordan bruges det til at kunne stole på resultaterne?

Ingefær – egenskaber

Ingefær er et ekstremt populært krydderi, der hovedsagelig bruges i asiatiske retter. Det har også fået anerkendelse som en naturlig måde at forbedre immuniteten på og … tabe unødvendige kilo.

De stoffer, den indeholder, er ansvarlige for de værdifulde egenskaber ved ingefærrod, herunder:

 • C-vitamin
 • B-vitaminer
 • E-vitamin
 • jern
 • kalk
 • magnesium
 • kalium
 • fiber
 • essentielle olier
 • phenolforbindelser

Ingefær har en stærk antioxidanteffekt, takket være hvilken det forbedrer immuniteten og har en positiv effekt på kroppens sundhed. (1)

Det bekæmper frie radikaler og forhindrer dermed for tidlig aldring og beskytter mod udviklingen af ​​mange farlige sygdomme, herunder kræft.

Det har også antibakterielle, antiinflammatoriske og opvarmende egenskaber, så det anbefales til forkølelse og infektioner.

Vi anbefaler: Hvad er SIRT-dietten, og hvordan virker den på vores krop?

Derudover lindrer ingefær kvalme, hvilket gør det til en populær behandling for køresyge. Det forårsager ikke døsighed – i modsætning til de fleste færdige præparater. (2)

Mange mennesker sætter pris på det for dets rensende egenskaber, takket være hvilket kroppen hurtigere kan slippe af med skadelige affaldsprodukter og toksiner.

Tilstedeværelsen af ​​phenolforbindelser, især gingerol og zinferon, gør, at ingefær også fremskynder vægttabsprocessen.

Fremskynder ingefær vægttab?

Ingefær fremskynder faktisk vægttab, hvorfor det spises ivrigt af folk, der ønsker at tabe sig. (3)

Det giver de største effekter ved at øge kroppens termogenese, dvs. processen med at opvarme kroppen for at opretholde sin rette temperatur.

På grund af sin termogene effekt øger ingefær kroppens hvilende energiforbrug, hvilket betyder et større antal forbrændte kalorier i løbet af dagen.

Resultatet er hurtigere vægttab, hvilket forkorter vejen til din slanke figur.

Ingefær understøtter også vægttab ved at fremskynde stofskiftet. Dette skyldes dets virkning på fordøjelsessystemet – det understøtter fordøjelsen ved at stimulere udskillelsen af ​​fordøjelsessaft og forbedrer tarmens funktion.

Som et resultat opbevarer kroppen fedt langsommere, hvilket hjælper med at tabe sig og beskytter mod jojo-effekten.

Ingefær hjælper også med at slippe af med tarmaflejringer, der hindrer effektivt vægttab og er årsagen til fordøjelsessygdomme, såsom flatulens eller forstoppelse.

Denne ingrediens kan reducere appetitten på grund af dens indflydelse på niveauet af leptin – et hormon, der er ansvarligt for mæthedsfølelsen.

Ved at tilføje ingefærrod til retterne kan du regulere din appetit, hvilket gør det lettere at spise mindre portioner mad og eliminere problemet med mellemmåltider mellem måltiderne.

Desuden hjælper krydderiet med at rense kroppen for toksiner, hvilket også gør det lettere og hurtigere at tabe sig.

Hvordan bruger man ingefær til vægttab?

Ingefær til vægttab kan bruges på mange måder. Grundlaget for hver af dem er frisk ingefærrod, som findes i de fleste købmandsforretninger.

Ingredienten kan tilsættes til almindelige retter – det beriger perfekt deres smag, og det er bedst til asiatisk køkken.

Vigtig

Det er dog værd at vide, at ingefær vil være den bedste inden for vægttab, hvis den bruges regelmæssigt.

Drikkevarer indeholdende ingefær, som du kan forberede dig selv derhjemme, er særligt effektive. Daglig brug af denne type præparater giver dig mulighed for hurtigt at tabe sig.

Vand eller te med ingefær er meget populær. Tilsæt bare den revede eller hakkede rod til drikken, lad den hvile i et par minutter og drik den sammen med krydderstykkerne.

Vi anbefaler: Hvor kan jeg finde naturlig termogenik?

Selve brugen af ​​ingefær til vægttab vil selvfølgelig ikke være effektiv uden at indføre den rigtige livsstil. For de bedste resultater er det vigtigt at starte en sund diæt med tilstrækkelige kalorier og træne regelmæssigt.

Derefter vil ingefær lette og fremskynde fedtforbrænding.

Slankende blanding med ingefær

En særlig slankende blanding med ingefær er meget populær. Bare drik det hver dag. I kombination med en aktiv livsstil og en reduktionsdiæt vil det give resultater på kort tid.

For at forberede drikken skal du bruge:

 • 3 cm revet eller hakket ingefær
 • et glas varmt vand
 • citronsaft
 • ½ tsk honning

Hæld varmt vand over ingefæren, tilsæt citronsaft og honning. Vi blander og sætter til side for at afkøle.

Blandingen skal drikkes dagligt på tom mave. Det letter ikke kun vægttab, men hjælper også med at slippe af flatulens, forbedre fordøjelsesprocesserne og forbedre immuniteten.

Hvad er virkningerne af ingefær?

Regelmæssigt forbrug af ingefær hjælper med at fremskynde stofskiftet og øge termogenesen, hvilket betyder hurtigere fedtforbrænding og reduktion af unødvendige kilo.

Hvis vi kombinerer denne komponent med. fysiske øvelser i form af mindst tre 30-minutters træning om ugen og en kalorieindhold med godt kalorieindhold, kan vi forvente et tab på 2-4 kg om måneden.

Vi anbefaler: Hvordan skal en diæt af stofskifteacceleration se ud?

Især folk, der på trods af motion og diæt ikke kan se nogen reduktionseffekter eller er utilfredse med dem, skal række ud efter ingefær.

Det er også værd at bruge det i tilfælde af fordøjelsesproblemer, der gør det vanskeligt at opnå en flad mave – takket være lindring af flatulens og forstoppelse hjælper ingefær dig med at nå din drømmetal.

Resumé

Ingefær er en af ​​de naturlige måder at tabe sig på. Takket være de stoffer, den indeholder, fremskynder det stofskiftet, øger termogenesen og reducerer appetitten. Det renser også kroppen og understøtter reduktion omfattende.

Det er også værd at medtage det i din diæt på grund af dets antioxidant og immunstimulerende virkning.

Ingefærrod kan bruges på forskellige måder. En praktisk mulighed er en speciel slankende blanding, der letter den daglige brug af denne ingrediens og samtidig har en behagelig smag.

You May Also Like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *